2017/05/05

Budaházyéknak nincs ítélete, ezért meg kell szüntetni az eljárást ellenük!

Mivel április 30-ig sem született meg a Budaházy György és vádlott társainak ítélete, ezért az már törvényesen nem is születhet meg!

az N1 TV összeállítása

A vádlottak közleménye:

A 2016. augusztus 30-án meghozott, minket 125 évre elítélő - de szóban szinte egyáltalán nem megindokolt - ítélet írásos indoklása a tanácsvezető bírónő 2017. április 30-án lejárt felmondási idejéig sem készült el, sőt, május 2-án, 3-án, 4-én sem tudták azt sem a vádlottaknak, sem a védőiknek bemutatni. Ezért mi kész ténynek vesszük, hogy az ítélet április 30-ig nem született meg!
Mivel viszont a bírónő azután már nem írhat alá ítéletet, mert már nem bíró, ezért törvényes ítélet már nem is születhet az ügyünkben, legfeljebb csak utólag készített visszadátumozott hamisítvány, amit mi elfogadni nem tudunk és tiltakozunk az egyébként is kezdetektől koncepciós büntetőügy, ilyen módon, gyakorlatilag csalással való elsőfokú lezárása ellen!
Azt gondoljuk, hogy mindezek miatt az ellenünk folyó eljárást és ezzel együtt a minket sújtó különböző szintű kényszerintézkedéseket azonnal meg kell szüntetni, és ezt követeljük is!

Budaházy véleménye a kérdésről.

Március 9-én lesz a másodfokú döntés a Hunnia-ügyben

2023. március 9-én fog másodfokú határozatot hozni a Fővárosi Ítélőtábla a Hunnia-ügyben.